Business Danmark

Business Danmark a-kasse og fagforening

Business Danmark er a-kassen og fagforeningen for dig, der er beskæftiget med salg, marketing og rådgivning. Her får du udstrakt service.

business danmark a-kasse

Bliv medlem

En specialiseret aktør

Business Danmark er en af de mindre aktører blandt a-kasser og fagforeninger i Danmark, med et medlemstal på ca. 30.000. Business Danmark er klart specialiseret og henvender sig først og fremmest til mennesker, der er beskæftiget inden for salg og marketing. Og det er en fordel, netop for disse mennesker.

Overlegene kompetencer

Hvis du arbejder med salg og marketing, er der ingen tvivl om, at Business Danmark er den rigtige a-kasse og fagforening for dig. Andre faggrupper er i princippet også velkomne. Men det er nu engang noget særligt, når nogen specialiserer sig og opnår overlegene kompetencer inden for et bestemt område.

Hvor meget koster det?

Det samlede kontingent for a-kasse og fagforening ligger i 2020 på 637 kr. om måneden. Dette er i den rimelige ende af skalaen, når man sammenligner med andre a-kasser og fagforeninger. Er du beskæftiget inden for salg, marketing eller rådgivning, er der næppe tvivl om, at Business Danmark er det rigtige valg.

Business Danmark – Gratis medlemskab for studerende

I lighed med mange andre a-kasser tilbyder Business Danmark gratis medlemskab for studerende. Hvis du melder dig ind i Business Danmark a-kasse senest 1 år, inden du bliver færdig med dine studier, vil du være berettiget til at modtage dagpenge efter dimittendsats fra den første dag, du er færdiguddannet.

Dybe rødder

A-kassen har rødder langt tilbage, til sammenslutningen Fællesrepræsentationen for Danske Handelsrejsende, der blev stiftet i 1901. Dette blev til foreningen Danmarks Aktive Handelsrejsende i 1949, som inkluderede en rigtig fagforening. Fra 2006 blev det til Business Danmark, inklusive a-kasse.

Opsamlet viden til gavn for medlemmerne

Når man har over 100 års erfaring, kan det mærkes på kompetencerne. Business Danmark kender sit område og har gennem årene oparbejdet en stor viden om salg, marketing og rådgivning. Denne viden kommer medlemmerne til gavn først og fremmest i form af vejledning og kurser.

Fra studerende til ledere – alle får høj service

Business Danmark henvender sig til alle inden for salg og marketing, både studerende og nyuddannede, lønmodtagere og selvstændige, inklusive ledere. Og det sker altid med samme grundfæstede ekspertise. Du er i trygge hænder her, og samtidig får du mulighed for udvikling, uanset hvor i karrieren du befinder dig.

Mest støtte ved dobbelt medlemskab

A-kassen tilbyder en række services, opdelt under a-kasse og fagforening. Du kan vælge medlemskab kun af a-kassen for at sikre dig økonomisk ved ledighed, eller du kan vælge at inkludere fagforeningen. Du får utvivlsomt den mest omfattende støtte og service ved dobbelt medlemskab.

Hvad tilbyder Business Danmark a-kasse?

A-kassen giver dig først og fremmest økonomisk tryghed, hvis du bliver ledig. Du får udbetalt dagpenge som fra enhver anden a-kasse. Skulle du blive ledig, giver Business Danmark løbende sparring og vejledning, så du kan komme i arbejde igen, og du får tilbud om workshop og kurser med karriererådgivning.

Fagforeningen støtter dig, mens du er i arbejde

Medlemskab af fagforeningen giver dig en lang række yderligere fordele, især mens du er i arbejde. Er du lønmodtager og har problemer med chefen, får du rådgivning. Ønsker du at skifte karriere, får du vejledning. Hvis det er dig, der er chefen, får du omfattende rådgivning, blandt andet juridisk.

Juridisk rådgivning til alle medlemmer

Business Danmark giver juridisk rådgivning til alle medlemmer af fagforeningen, både til lønmodtagere, ledere og selvstændige. Hver gruppe af medlemmer har særlige områder, hvor de dygtige jurister hos Business Danmark målretter rådgivningen for bedst at varetage det enkelte medlems interesser.

Juridisk hjælp til lønmodtagere

Som lønmodtager, også som leder, kan du få brug for juridisk til følgende fire pkt.:

  1. Inden du bliver ansat: Her gennemgår Business Danmark din kontrakt, før du skriver under.
  2. Mens du er ansat: Business Danmark støtter dig i forhold til løn, arbejdsskader, barsel og andet.
  3. Hvis du bliver opsagt: Business Danmark tjekker, at opsigelsen er korrekt, og at du får dit tilgodehavende.
  4. Hvis problemerne med arbejdsgiveren ikke umiddelbart kan løses, hjælper Business Danmark dig gennem en retssag. Advokaterne hos Business Danmark vinder omkring 85% af de førte sager.

Juridisk hjælp til selvstændige

For selvstændige tilbyder Business Danmark rådgivning, så du kan sikre dig, at din virksomhed følger gældende regler. Dette kan for eksempel være det grundlæggende valg af selskabsform, blandt andet hvis flere personer driver virksomhed sammen. Desuden i forhold til medarbejdere, forsikringer og andet.

Juridisk hjælp for alle, til 167 kr./mnd.

Muligheden for juridisk hjælp og rådgivning har du fra den første dag, du melder dig ind i fagforeningen hos Business Danmark. Tilbudet gælder for alle medlemmer af fagforeningen. Den juridiske service er inkluderet i medlemskabet, som i 2020 koster 167 kr. om måneden. Et godt tilbud må man sige.

Socialrådgivning hos Business Danmark

Medlemskab af Business Danmark a-kasse og fagforening giver en lang række fordele, foruden den juridiske støtte. Du kan få hjælp til at løse mange forskellige problemer, også problemer af mere personlig karakter. Bliver du for eksempel helt eller delvist uarbejdsdygtig, kan du får socialrådgivning hos dem.

Sparring til ethvert trin i karrieren

Især vil du som medlem af Business Danmark a-kasse og fagforening blive støttet i din karriere. Coaching, kurser, workshops, sociale og faglige arrangementer er rettet til medlemmer på ethvert trin i karrieren. Studerende, nyuddannede, ledige, medlemmer der ønsker karriereskift – alle får støtte og sparring.

Commercial Academy

Du får eksempelvis også adgang til Commercial Academy, når du er medlem. Commercial Academy tilbyder mange slags kurser, også til efteruddannelse, besøg på virksomheder, relevante bøger om business, og meget andet der kan give sparring i karrieren.

3 Ekstra fordele for medlemmer

Som beskæftiget inden for salg og marketing vil du sandsynligvis ofte være på farten, så du har udgifter til blandt andet transport og overnatning. Business Danmark a-kasse og fagforening kan tilbyde dig nogle konkrete fordele i den forbindelse:

  1. Rabat på transport, for eksempel færger, benzinkort, service på din bil
  2. Tilbud på overnatning på hotel
  3. Kreditkort – enten Eurocard eller Diners Club

Business Danmark tager hånd om dig

Business Danmark tager hånd om sine medlemmer, blandt andet med hensyn til trivsel og arbejdsmiljø. Du skal kunne lide dit arbejde, og dét hjælper Business Danmark dig til. For dig, der er beskæftiget inden for salg og marketing, er de det bedste valg.

Kontakt Business Danmark

Roskildevej 288,
2610 Rødovre.
Telefon: 33 74 02 00

Bliv medlem